torsdag, desember 21, 2006



Her er vi på gudstjeneste på Dang. Proppfull kirke og skikkelig sang! Høsttakkefest i Kamerun er hakket mer "livvåt" enn i Norge.. Her danser damene foran alteret i glede over gavene i livet de er velsigna med. Veldig artig å kunne delta på høsttakefesten!



Første bilde i serien; Transport i Kamerun. Dette bildet har Tor Marius tatt den første dagen i Kamerun, da vi begynte kjøreturen nordover til Ngaoundéré. Fullstappa bil, masse poteter i bagasjerommet pluss ei dame "utapå" potetene. Ikke rart de ser på oss kvite som sære og strenge, når de sitter på hos oss på de til og med ha på bilbelte, og ingen får sitte på lasteplanet...



"Madam Østrid" som lærer! Dette er på kvinnesenteret, og denne dagen hadde vi siste prøve før jul. Klassen min er opprinnelig 45 elever, men sida flesteparten ikke er der til vanlig, gikk ikke prøven så bra.. Håper det vil bedre seg etter jul! Sjå den lille tavla, forresten. Ikke enkelt å ha undervisning når det er den tavla som er eneste hjelpemidde..! Jaja, on se debrouiller!


Ingen kommentarer: