søndag, januar 07, 2007










Før jul hadde vi opplæring i hvordan lage vaffelrøre, og hvordan bruke vaffeljernet. De tre søstrene på strikkegruppa hadde nemlig et vaffeljern som deres mor hadde fått fra ei norsk dame. Artig å kunne lære de å bruke det!







Litj-julaften ble spesiell. Søndagsskolen der hadde bestemt seg for å ha evangeliseringturer til landsbyene rundt, og vi fikk være med den kvelden. De lasta trommene på noen sykler, og så dansa vi til nærmeste landsby. Langs veien bars det i stummende mørke sammen med dansende og syngende barn og unge. Framme i Gnetti, var det dansing og synging rundt trommene, og rytmeløse norske jenter prøvde seg på dansestegene. Innimellom var det vitnesbyrd om Jesus, før vi dansa heim igjen. Ei opplevelse for livet!

Jula i Gadjiwan var veldig fin, ei opplevelse som jeg vil ta med meg videre i livet! Skulle jeg beskrevet alt ville det tatt for lang tid. Vi fikk mange nye inntrykk og jula blir nok aldri heilt den samme. Jeg er veldig glad i jula heime og, men det å kunne oppleve ei litt annerledes jul med fokuset helt og holdent på Jesus var flott. Heime i Norge kan nok budskapet drukne litt i gaver og mas, men her er det ei feiring fordi Jesus ble født!

Les mer

Ingen kommentarer: